maandag 1 mei 2017

Gevulde paprika’s


Wat heb je nodig?

* 4 paprika’s
* 1 aubergine
* 2 grote tomaten
* 2 sjalotjes,
* 2 tenen knoflook,
* 2 eetlepels olijfolie,
* 2 eetlepels gehakte peterselie,
* 200 g 30+ kaas (geraspt)

Stappenplan

  • snij de paprika’s in tweeën en haal de pitjes eruit
  • snij het sjalotje fijn en snij de aubergine 
  • gebruik van de tomaat alleen het vruchtvlees: snij dit in blokjes
  • verhit in een pan de olie, fruit hierin het sjalotje aan en pers de knoflook erbij
  • voeg de aubergine toe en bak het geheel zo’n 5 minuten
  • haal de pan van het vuur en voeg de peterselie, tomaat en 30+ kaas toe
  • schep het mengel in de paprika’s en pak ze in met aluminiumfolie
  • leg de paprika’s ongeveer 20 minuten op de barbecue 

Tip!

Dit gerecht kunt u ook in de oven bereiden. Leg ze dan 20 minuten in een voorverwarmde over (200°C). U hoeft dan de paprika’s niet in aluminiumfolie te verpakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen