dinsdag 4 april 2017

Spitskool Wrap



Aantal wraps: 4 

Wat heb je nodig:

* 4 spitskoolbladeren
* 150 gr. kipfilet
* 2 handjes sperziebonen
* 1 handje doperwtjes
* 1 ui
* halve grote paprika
* Knoflookpoeder
* Koriander
* Peper
* Zout
* Griekse yoghurt
* Olijfolie


Stappenplan:

1. Pel en snipper de ui.
2. Was en snijd de sperziebonen in 3 delen.
3. Was de doperwtjes.
4. Was de halve paprika en snijd deze in fijne blokjes of fijne kleine reepjes.
5. Was en snijd de kipfilet in kleine stukjes.
6. Warm de olijfolie op in een wok, en bak de kip bijna gaar.
7. Doe de ui erbij en bak dit nog 5 min. door.
8. Doe nu de rest van de groentes erbij en bak alles beetgaar.
9. Kruid dit alles naar eigen smaak met de knoflookpoeder, koriander, zout en peper.
10. Was de 4 spitskoolbladeren en warm deze 1 voor 1, langzaam op in een koekenpan, de bladeren worden hierdoor zachter en rolbaar. Zodra 1 blad zacht geworden is haal je deze uit de pan en leg je de volgende erin.
11. In het blad wat al zacht is verdeel je een beetje van de kip met groene en verdeel er een beetje Griekse yoghurt overheen.
12. Rol de bladeren nu dicht en verdeel over de borden.


BlogSociety

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen