dinsdag 31 januari 2017

Rodekoolsoep


Ingrediënten:
Porties: 2 personen
  • 200 gram rodekool
  • 1 el olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 teentje knoflook
  • ½ appel
  • 750 ml bouillon
  • peper en zout
Bereiding:
1, Snijd de rodekool in kleine stukjes.
2. Was de rode kool.
3. Snipper de ui.
4. Snijd de appel in kleine blokjes.
5. Maak het teentje knoflook schoon
6. Doe de olijfolie in een grote pan en fruit hier de knoflook en ui in.
7. Voeg de rodekool toe en warm goed door.
8. Blus het mengsel af met de bouillon en breng het aan de kook.
9. Laat het een paar minuten zachtjes doorkoken.
10. Pureer de soep en breng op smaak met zout en peper.
11. Snijd de appel in kleine stukjes en garneer hiermee de soep bij het serveren.
Eet smakelijk!


BlogSociety

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen