zondag 24 mei 2015

Bruschetta


Bruschetta. (4p).







Ingrediënten:

-   1 stokbrood.

-   2 teentjes knoflook

-   dessertlepeltje olijf olie

-   peper

-   zout

-   4 tomaten

-   dessertlepeltje basamico azijn zoet

-   1/2 rode ui

-   pesto


Bereidingswijze:

1.   Bak het stokbrood de helft van de tijd op de verpakking voor.

2.   Snij de tomaten klein.

3.   Snijd de ui fijn.

4.   Pers de knoflook uit.

5.   Snijd het voorgebakken stokbrood is dunne sneetjes en besprenkel deze met wat olijf olie en de geperste knoflook.

6.   leg deze op de oven gril plaat en bak deze tot deze goud van kleur worden. (5 a 10 min)

7.   Meng de tomaat en de gesnipperde ui, blijf proeven want de ui is snel te sterk.

8.   Roer olijf olie, balsamico, peper en zout naar smaak door het mengsel van ui en tomaat.


Smeer de stukjes stokbrood in met een beetje pesto en serveer de tomaat op de nog warme stokbroodjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen